در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 31 مرداد 1398
  • بیانیه بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
    و محکوم کردن اقدام نابخردانه دولت آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران

بسم‌الله الرحمن الرحیم

« کتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِی إِنَّ اللَّهَ قَوِیٌّ عَزِیزٌ »

ﺧﺪﺍ ﻣﻘﺮّﺭ ﻛﺮﺩه ﺍﺳﺖ ﻛﻪ بی‌تردید ﻣﻦ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻧﻢ ﭘﻴﺮﻭﺯﻳﻢ که ﺧﺪﺍ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪ ﻭ ﺗﻮﺍﻧﺎی شکست‌ناپذیر ﺍﺳﺖ.

(سوره مجادله آیه ٢١(

دولت آمریکا در اقدامی وقیحانه و ماجراجویانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد.

دولتی که خود با ترور بومیانش، شکل گرفت و ظرف  چند ثانیه هزاران نفر از مردم بی گناه کشوری  را با بمب اتمی نابود ساخت. دولتی  که هواپیمای مسافربری ایران را در آسمان نیلگون همیشه خلیج فارس منفجر کرد و با حمایت از گروه‌های مسلح و تروریستی داعش و القاعده ،  رفتار خشونت ‌آمیز و غیر انسانی ،  قتل و غارت اموال آنان،  خود را در جای ‌جای عالم از نیکاراگوئه و مکزیک تا کامبوج و ویتنام و غرب آسیا تحمیل کرد و پاسداران انقلاب اسلامی که زندگی شان را وقف حفظ کرامت انسانی، نجات مستضعفین از یوغ استکبار و گسترش عدالت اجتماعی و خدمت ‌رسانی به محرومین نموده اند را تروریست می‌خواند .

این از تناقض‌های عجیب روزگار ما است ،  آنانی که خود ناقض حقوق بشر و دولت‌های تروریست و سلطه‌گرند ، دم از حقوق بشر، صلح جهانی و آزادی می زنند و مدعی اند.

رژیم شیطانی آمریکا با این اقدام ، خود را بیشتر در منجلاب انحطاط و تباهی قرار داده است و بازی ای را شروع کرده است که باید منتظر نیتجه اش بماند .

ما دانشجویان انقلابی و اساتید و کارکنان دانشکده فنی وحرفه ای امام صادق(ع) بابل، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و با تمسک به سیره پیامبران (ص) و اهل بیت (ع)، این اقدام شنیع هیأت حاکمه آمریکا را محکوم می‌کنیم و عهد می‌بندیم که در حدّ توان،  پاسدار انقلاب اسلامی و مدافع خدمت‌گزاران انقلاب و قدردانِ فداکاری‌ها و ازخود گذشتگی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باشیم.

الا ان حزب‌الله، هم الغالبون.

" بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل "